Why won't pre-packaged script work?

Why won't pre-packaged script work?

Postby granny in sc » Sat Feb 25, 2006 1:36 pm

OK. I open up QK editor. I find a pre-made combo of keys to open Safari.
Control o s a. I close the editor and select the keys.....

Big white letters are produced on my desktop: the symbol for the control key, the o and the s. The a does not show up, nor does this combo of keys open Safari. I did not write this, it came with QK. Why is this not functioning? Did I set some preference wrong?

Thank you!
granny in sc
 
Posts: 3
Joined: Sat Feb 25, 2006 1:15 pm
Location: South Carolina

Postby gb2 » Sat Feb 25, 2006 2:45 pm

you should press Control - O and release, press S and release then press A and release. If you are doing that then you might need to go into QuicKeys preferences on the Triggers tab and change the Sticky Duration slider.
User avatar
gb2
Site Admin
 
Posts: 2875
Joined: Mon Feb 06, 2006 6:22 pm


Return to QKM General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron