QuicKeys 4.0.7 and Lion

Re: QuicKeys 4.0.7 and Lion

Postby thoffman666 » Sat Aug 13, 2011 7:30 am

My biggest problem is with SoftKeys. Regardless of which shortcuts are put into a SoftKeys shortcut, when the SoftKeys shortcut is invoked, my choice from the SoftKeys list is not executed. The numbered choices appear as usual, and they disappear when I make a choice, but the shortcut hangs until I make QK the frontmost application, then the shortcut proceeds. If I individually invoke any of the shortcuts listed in a SoftKeys shortcut (i.e., directly, instead of via SoftKeys), that individual shortcut works fine.
thoffman666
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 13, 2011 7:23 am

Re: QuicKeys 4.0.7 and Lion

Postby llee » Tue Aug 16, 2011 1:22 pm

I can also make SoftKeys work if I bring QuicKeys forward. That's not a very robust workaround, but it might be manageable if you can make comfortable triggers for doing it.
llee
 
Posts: 83
Joined: Tue May 09, 2006 4:45 pm

Re: QuicKeys 4.0.7 and Lion

Postby the Old Toad » Thu Sep 01, 2011 4:24 pm

All aspects of QuicKeys work except one: shortcuts in toolbars do not work when QK's window is not open. Abbreviations work, shortcuts with key combinations work, toolbars are visible. If I minimize QK's window with the middle, yellow button the toolbar shortcuts will work.
User avatar
the Old Toad
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 17, 2008 2:17 pm

Re: QuicKeys 4.0.7 and Lion

Postby llee » Fri Sep 16, 2011 10:28 am

I created a workaround for the biggest QuicKeys problem I've encountered in Lion, which is