Menu selection does not work in console window?

Menu selection does not work in console window?

Postby WMURRAY » Wed May 01, 2013 5:35 pm

Hi,

I moved from Windows XP to Windows 7. I had C-V set up to paste into the Windows console window (cmd.exe), which does not connect C-V to paste. Instead, you have to right-click, select Edit, then select Paste. None of these have shortcuts invoke paste, and no ALT + F10 or such combination invokes the context menu. Recording a sequence does not seem to save anything. The manual recommends the Action Properties window but I cannot bring that up.

I am running QuicKeys 3.0.3. What is going wrong?

Thanks,
Bill
WMURRAY
 
Posts: 2
Joined: Tue Apr 17, 2007 6:56 pm

Re: Menu selection does not work in console window?

Postby gb2 » Wed May 01, 2013 8:46 pm

QuicKeys is only supported up to Windows XP, so the only thing I can suggest is to check out this post: Windows 7 Upgrade for what other users have done beyond XP to use QuicKeys.
User avatar
gb2
Site Admin
 
Posts: 2867
Joined: Mon Feb 06, 2006 5:22 pm


Return to QKW General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron