F12 Key cannot be used in an Action Sequence

End user supplied how to documents and discussion.

F12 Key cannot be used in an Action Sequence

Postby gmarusch » Wed Mar 24, 2010 7:40 am

Using Version 3.0 with Win XP, I cannot use the F12 function key in an action sequence. When I hit the key, a message box appears "This hot key is not allowed.....select another". One of the applications I want to use this on F12 to complete/execute a data screen save. Thank you. {Gary}
gmarusch
 
Posts: 4
Joined: Wed Mar 24, 2010 6:18 am

Re: F12 Key cannot be used in an Action Sequence

Postby gb2 » Wed Mar 24, 2010 8:34 am

just what the error states - it can't be used.
User avatar
gb2
Site Admin
 
Posts: 2871
Joined: Mon Feb 06, 2006 5:22 pm

Re: F12 Key cannot be used in an Action Sequence

Postby gmarusch » Thu Mar 25, 2010 8:14 am

That's curious. It worked in the past; I used it many times. What's changed and why is it excluded now ? It might be since I upgraded to vers 3.0 ? {Gary}
gmarusch
 
Posts: 4
Joined: Wed Mar 24, 2010 6:18 am

Re: F12 Key cannot be used in an Action Sequence

Postby gb2 » Thu Mar 25, 2010 8:47 am

all I can say is that the System is reporting that it can't be used.
User avatar
gb2
Site Admin
 
Posts: 2871
Joined: Mon Feb 06, 2006 5:22 pm


Return to QKW How Tos

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron